Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους

1.Online πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει η πλατφόρμα Simplify της Εθνικής Τράπεζας.

2. Με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για Ελλάδα), πληρώνωντας το διανομέα courier κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Οι αποστολές με αντικαταβολή φέρουν μια επιπλέον χρέωση που ανέρχεται στα 2.00€. Σε περίπτωση που δεν γίνει παραλαβή από εσάς, δεν θα δεχτούμε πληρωμη με Αντικαταβολή σε επόμενη σας παραγγελία.

3. Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΒΑΝ GR2401106620000066200655018
Δικαιούχος: ΛΑΛΑΟΥΝΗ ΦΙΛΙΩ ΙΩΑΝΝΗΣ

ALPHA BANK
IBAN GR0501401630163002002011301
Δικαιούχος: ΛΑΛΑΟΥΝΗ ΦΙΛΙΩ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αιτιολογία: Ως αιτιολογία στο καταθετήριο ή τη μεταφορά θα πρέπει να είναι το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός παραγγελίας.

Σημαντικές Σημειώσεις για τραπεζικές καταθέσεις
Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά μέσω web banking άλλης τράπεζας τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα (ένδειξη OUR).

Οι παραγγελίες που είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα αποστέλλονται μόλις λάβουμε ενημέρωση πληρωμής.

Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Παραγγελίες που δεν επιβεβαιώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα ακυρώνονται.

4. Revolut
Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας απευθείας στον Revolut λογαριασμό μας, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο 6944712293. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας ως αναφορά πληρωμής.

Οι παραγγελίες που χρησιμοποιούν Revolut θα συσκευάζονται και θα αποστέλλονται με την παραλαβή της πληρωμής.

Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Παραγγελίες που δεν επιβεβαιώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα ακυρώνονται.

Close Το Καλάθι μου
Close Λίστα Επιθυμιών
Close Recently Viewed
Close
Κατηγορίες