Το AbC Lunchies εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. σε συνεργασία με την εταιρεία κούριερ της επιλογης μας.

1. Διαχείριση παραγγελιών
Στόχος μας είναι να ετοιμάζονται και να αποστέλλονται όλες οι παραγγελίες μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή τους. Με την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρία courier, θα λάβετε ένα εμαιλ με τον αριθμό αποστολής και τον σύνδεσμο για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της.

2. Έξοδα Αποστολής (Ελλάδα)
Το κόστος αποστολής είναι 3,50 ευρώ (έως 2 κιλά – κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνετε με + 1 ευρώ). Αν επιθυμείτε Αντικαταβολή το κόστος είναι 2.00 Ευρώ επιπλέον Για απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί – σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

3. Χρόνοι Παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1 – 3 εργάσιμες μέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (εκτός αν υπάρχουν καθυστερήσεις ανωτέρας βίας – κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες κλπ).

Για απομακρυσμένες περιοχές είναι συνήθως 1-5 εργάσιμες (εκτός αν υπάρχουν καθυστερήσεις ανωτέρας βίας – κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες κλπ).

4. ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ
Παράδοση σε 2 – 4 εργάσιμες μέρες, με κόστος 17,00 ευρώ (έως 2 κιλά). Για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με + 1 ευρώ.

Παράδοση σε 10 – 12 εργάσιμες μέρες, με κόστος 8,00 ευρώ (εώς 2 κιλά). Για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με + 1 ευρώ).

Το Καλάθι μου
Close Λίστα Επιθυμιών
Close Recently Viewed
Κατηγορίες
Μπες στη Waitlist Βάλε το email σου για να ενημερωθείς όταν έρθει ξανά.