Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα σας. Εάν όμως για κάποιο λόγο δεν είστε, έχετε το δικαίωμα να τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Σας ενημερώνουμε ότι θα είστε υπεύθυνοι για τα δικά σας έξοδα αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας (εκτός εάν είναι ελαττωματικό) και ότι τα έξοδα αποστολής της αρχικής σας παραγγελίας δεν επιστρέφονται.

Η διαδικασία επιστροφής είναι η εξής

ΜΗ ελαττωματικά προϊόντα

1. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email (info@abclunchies.com) για να μας ενημερώσετε εάν σκοπεύετε να κάνετε επιστροφή.

2. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής προσεκτικά & στείλτε την μέσω email στο info@abclunchies.com.

3. Συσκευάστε τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε σε προστατευτική συσκευασία (στο αρχικό κουτί που την παραλάβατε).

4. Συμπεριλάβετε τη φόρμα που έχετε συμπληρώσει και συμπεριλάβετε επίσης 5 ευρώ για τα έξοδα αποστολής για επιστροφές εντός Ελλάδος, 10 ευρώ για επιστρεφοές απο Κύπρο (το κόστος αυτό αφορά μόνο τα μη ελαττωματικά προϊόντα).

5. Στείλτε τα μέσω ACS courier με χρέωση παραλήπτη (δική μας) – ο κωδικός πελάτη καθώς και η διεύθυνση αποστολής θα σας δοθεί μόλις λάβουμε το εμαιλ σας.

6. Μετά την παραλαβή και την εξέταση των επιστρεφόμενων αντικειμένων, η αγορά σας θα επιστραφεί μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε.

Τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι σε καινούργια και αχρησιμοποίητη κατάσταση με την αρχική τους συσκευασία. Σε περίπτωση επιστροφής συσκευασμένου προϊόντος (π.χ. χάρτινο κουτί), η επιστροφή θα γίνει δεκτή μόνο εφόσον η συσκευασία είναι άθικτη (δηλαδή όχι ανοιγμένη). Δεν δεχόμαστε επιστροφές μεταχειρισμένων προϊόντων εκτός εάν έχουν ελάττωμα κατασκευαστή.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

1. Εάν υποψιάζεστε ότι το προϊόν σας μπορεί να είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@abclunchies.com με τον αριθμό παραγγελίας σας και τα στοιχεία του προϊόντος που θεωρείτε να είναι ελαττωματικό καθώς και υποστηρικτικές εικόνες.

2. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εδώ, συμπληρώστε την προσεκτικά & στείλτε την μέσω email στο info@abclunchies.com.

3. Συσκευάστε τα αντικείμενα που θέλετε να επιστρέψετε σε προστατευτική συσκευασία και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη φόρμα που έχετε συμπληρώσει.

4. Στείλτε τα μέσω ACS courier με χρέωση παραλήπτη (δική μας) – ο κωδικός πελάτη καθώς και η διεύθυνση αποστολής θα σας δοθεί μόλις λάβουμε το εμαιλ σας.

5. Μετά την παραλαβή & εξέταση των επιστρεφόμενων αντικειμένων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω βήματα.

Αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιά λόγω ανθρώπινης κακής χρήσης και βαρύτητας (δηλαδή πέφτουν και έχουν σπάσει) ή έχουν υποστεί ζημιά από κανονική φθορά δεν θεωρούνται ελαττωματικά και δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων.

Close Το Καλάθι μου
Close Λίστα Επιθυμιών
Close Recently Viewed
Close
Κατηγορίες